روانکاوی

آیا یک باور مرکزی، یک واقعیت است

آیا یک باور مرکزی، یک واقعیت است؟

فرض کنید من به شما می‌گفتم: من یک گورخر هستم. شما با ناباوری مرا نگاه می کردید و فکر می کردید من دیوانه شده ام. سپس من اصرار می کردم: من ۱۰۰ درصد مطمئنم که یک گورخر هستم. چگونه می‌توانیم متوجه شویم که حق با من است؟ ما به حقایق نگاه می کنیم. من در آینه نگاه می کنم و از اینکه می‌بینم راه راه نیستم شگفت زده می‌شوم. من شبیه گورخر به نظر نمی آیم.

آیا یک باور مرکزی، یک واقعیت استوقتی که ما عصبانی یا مضطرب

وقتی که ما عصبانی یا مضطرب هستیم، غالباً طوری با افکارمان برخورد می‌کنیم که انگار صحیح هستند. اطمینان ما به اینکه حق با ماست، تبدیل به یک مدرک می‌شود. اما اعتقاد داشتن به صحیح بودن چیزی، باعث صحیح بودن آن نمی‌شود و اطمینان ما واقعا مدرک نیست. باور های مرکزی که به حسادت مربوط هستند و در ذهن شما شناورند را بررسی کنید. سپس به وقایع و منطق نگاه کنید تا حقیقت را تشخیص دهید. ممکن است حق با شما باشد و شریک زندگی تان در حال برنامه‌ریزی برای خیانت باشد و یا ممکن است حق با شما نباشد. باورهای اساسی مربوط به حسادت، افکاری منفی هستند که ما طوری رفتار می‌کنیم که انکار کاملاً درست هستند. چند نمونه رایج در اینجا آورده شده است.

• اگر باور مرکزی داشته باشید که دوست داشتنی نیستید، آنگاه ممکن است بترسید شریک زندگیتان، شخصی جالب تر یا جذابتر از شما را خواهد یافت.
• ممکن است باور داشته باشید که قادر نیستید از خودتان مراقبت کنید: نیاز دارید شخص دیگری را پیدا کنید یا فکر می‌کنید که اگر خودتان باشید نمی توانید خوشحال باشید. این باور مرکزی ممکن است باعث شود شما عمیقاً از دست دادن شریک زندگی ای که از شما مراقبت می کند یا شما را همراهی می‌کند، بترسید.
• بعضی افراد این باور مرکزی را دارند که خاص و منحصر به فرد هستند و به دیگران برتری دارند. با این باور، شما دیگران را به دید تهدیدی به وضعیت خود می بینید و فکر می‌کنید: اگر شریک زندگی من به شخص دیگری علاقه مند است، پس این بدین معنی است که من خاص و منحصر به فرد نیستم.

آیا یک باور مرکزی، یک واقعیت است

باورهای مرکزی درباره دیگران

ما همچنین می توانیم باورهایی مرکزی درباره دیگران داشته باشیم. یک باور مرکزی این است که دیگران قضاوت گر هستند. این ممکن است منجر به حسادت شود، زیرا شما معتقد هستید که هر قضاوتی منفی ای که شریک زندگیتان داشته باشد، رابطه تان را تهدید می‌کند. شما این استاندارد به محال را دارید که شریک زندگی تان باید همه چیز درباره شما را دوست داشته باشد. همچنین، این تمرکز ممکن است منجر به ایجاد این باور در شما بشود که شریک زندگی تان و همچنین بقیه مردم، دایماً دارند فکر می کنند که شما از آنها پایین تر هستید. با باور مرکزی درباره تحقیرکنندگی دیگران‌، عزت نفس شما ضعیف میشود، زیرا فرض می کنید که اگر کسی چیزی را در مورد شما دوست نداشته باشد، پس شما حقیر یا ناخوشایند هستید. عزت نفس شما بسته به اینکه فکر می کنید دیگران شما را در هر لحظه چگونه ارزیابی می‌کنند، بالا و پایین می شود.

 

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره