اختلالات هویت جنسی
آنچه در این مقاله میخوانید
اختلالات هویت جنسی
پسر بچه هایی که به لباس دخترانه علاقهمند هستند و یا دوست دارند همبازی های دختر داشته باشند اختلال و دختر بچه هایی که عکس این رفتار را دارند، مبتلا به اختلال هویت جنسی می باشند. علت این اختلال مشخص نیست و با تشویق رفتار کودک توسط والدین، تقویت میشود. بعضی از بیماران ممکن است بهبود پیدا کنند و برخی دیگر اختلال را تا بزرگسالی به همراه داشته باشد مشاور با والدین و استفاده از روشهای رفتاری جهت تقویت کردن رفتار هماهنگ با جذب کودک، در درمان این اختلال موثر است. زمانی که علایم شدید نیست، اطمینان بخشی کفایت میکند.
اختلالات روانپزشکی در کودکان مبتلا به بیماریهای جسمی:
کودکان اغلب با بیماریهای جسمانی به خوبی تطابق پیدا میکنند. بیماری های حاد جسمانی در کودکان بیشتر از بزرگسالان باعث ایجاد دلیریوم میشود و بیماریهای مزمن نیز موجب کاهش اعتماد به نفس و اختلال در رشد اجتماعی می گردد. بیماری های تب دار در کودکان موجب دلیریوم می گردند. در میان بیماریهای جسمانی، اختلالات نورولوژیک مانند صرع، لوسمی و سایر بیماریهایی که نیازمند شیمی درمانی می باشند، حائز اهمیت هستند. غالباً والدین در برابر بیماری فرزندشان، آشفته خاطر می گردند. ممکن است حتی علایمی نظیر سوگواری از خود بروز دهند. برخی دیگر نیز بیماری کودک را انکار کرده یا او را از خود می رانند و یا بعضی مراقبت بیش از حد از بیمار به عمل میآورند. اکثر والدین، سرانجام با بیماری کودک خود کنار می آیند. خواهرها و برادرهای کودک بیمار، غالباً به خوبی با این مشکل مدارا می کنند. تنها در برخی موارد ممکن است به دلیل توجه بیش از حد والدین به کودک مبتلا، خواهر و برادر او دچار اختلالات هیجانی و رفتاری شوند. بستری کردن کودک در بیمارستان ممکن است باعث اضطراب، افسردگی یا پسروی رفتار در او شود. در مدت زمان بستری کودک در بیمارستان، والدین باید مرتب به ملاقات او بیایند و در موارد شدید بودن بیماری، به طور دائم در بیمارستان باقی بمانند.
اختلالات دوران نوجوانی
اختلالات روانپزشکی شایع در دوران نوجوانی، عبارتند از: اختلالات هیجانی، اختلالات تطابقی، اختلالات اضطرابی، اختلال مانیک ۔ دپرسیو، اختلال خوردن، اختلال سلوک و اسکیزوفرنی. اختلالات اضطرابی در نوجوانان شامل فوبی اجتماعی که در اوایل نوجوانی شروع میشود، آگورافوبیا که در اواخر نوجوانی آغاز میگردد، میباشند. امتناع از مدرسه رفتن و مدرسه گریزی نوجوانان شایع است و اختلالات وسواسی که در کودکان نادر هستند در میان نوجوانان دیده میشود. اختلالات انطباقی به همراه افسردگی در میان نوجوانان شایع است. درمان اختلالات مانیک ۔ دپرسیو در نوجوانان، مشابه بزرگسالان است. فقط دوز داروها در آنها پایینتر است. لیتیوم نوجوانان، کمتر استفاده میشود و فقط در درمان برخی موارد عود کننده کاربرد دارد. اسکیزوفرنی در نوجوانان پسر شایع تر است و پیش آگهی خوبی ندارد.
نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!
اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید
نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!
اگر ترجیح می دهید که مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید
نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟!
اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp , IMO , Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.