روانکاوی

انواع بازی ها

انواع بازی ها

اساسا ۴ نوع بازی مناسب برای بزرگ‌سالان وجود دارد. بازی های جسمی، بازی های همراه با دستکاری، بازی نمادین، مسابقه و سرگرمی. بازی های جسمی بزرگسالان شامل فعالیت‌هایی مانند فوتبال، شنا، گلف، و دوچرخه سواری می باشد.

بازی درمانی

در بازی درمانی بزرگسالان هر فعالیتی که به سمت چنین عملکرد هایی جهت گیری داشته باشد در این طبقه قرار گرفته می‌شود. زمانی که در هنگام انجام بازی هدف کنترل و یا دستکاری محیط است فرد در حال انجام بازی‌های توأم با دستکاری است. این نوع از بازی قصد دارد به این سوال پاسخ دهد که آدم چه کار می کنند؟ و یا اگر این کار انجام دهم، چه خواهد شد؟ استفاده از عروسکهای دستکشی با بزرگسالان می‌تواند چنین بازی‌هایی باشد.

بازی های نمادین

در ضمن بازی های نمادین است که رویاهای فرد بزرگسال منعکس می‌شوند. تئاتر درمانی می تواند نوعی از این بازی‌ها باشد. در زمانی که در یک موسسه خصوصی مشغول آموزش بازی درمانگران برای انجام مداخله با کودکان مبتلا به ناتوانی های مختلف بودم، نوجوانی ۱۶ ساله در بخش پذیرفته شد. وی به بحران هویت دچار بود و با والدین خود مشکلات بسیاری شدیدی داشت.

او دو بار به عنوان قهر خانه را ترک کرده بود. وی را به عنوان موردی برای آموزش سایر درمانگران پذیرفتم و فعالیت ماسک سازی به عنوان مداخله در نظر گرفته شد. در فرآیند درمان او شخصیت های مختلف خود خوب، بد و خنثی را ساخت. در ضمن ساختن ماسک‌ها ویژگی های هر یک از شخصیت‌ها را برمی شمرد و در موردشان بحث می‌کرد. وی جنسیت شخصیت های خوب و بد و خنثی را نیز تعیین می کرد بر همین اساس ماسک های ساخته شده خود را رنگ و تزئین می کرد. در جلسه‌ های آخر با استفاده از ماسک های ساخته شده خود نمایشی اجرا کرد و به تنهایی تمامی شخصیت ها را بازی کرد و هر آنچه را که دیگران از وی می خواستند و یا خود از آنها انتظار داشت بیان کرده و برون ریزی نمود.

شیوه هنر درمانی

این داخله با استفاده از شیوه هنر درمانی در طی ۱۱ جلسه انجام شد. هنر درمانی با بزرگسالان نیز می تواند نوعی از بازی‌های نمادین باشد. هنگامی که بازی شامل فعالیت های مربوط به نقش و مکالمات افراد مختلف باشد می‌توان ادعا کرد که مسابقه یا سرگرمی در حال انجام است. در این دسته از بازی ها شطرنج، و سایر بازی هایی که بر روی یک سطح انجام می‌شوند، قرار می‌گیرند.

 

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره