روانکاوی

اولیاء کودکان ناتوان در یادگیری

اولیاء کودکان ناتوان در یادگیری

برای والدین کودکان ناتوان در یادگیری، کمک هایی از نوع روانپزشکی و روانشناختی ضروری است. گیفین متوجه این مطلب شد که روانپزشکان هر روز بیشتر به این واقف می شوند که مسئله ناتوانی را می‌باید از دو زاویه: هم کودک، و هم دیگر اعضا خانواده نگریست. به علاوه برای درک و پذیرش بهتر مسئله، دانستن این امر مفید است که معمولاً جریان اصلاح و فراگرد درمان کُند پیش می‌رود. گیفین دریافت که واکنش والدین همواره با نوعی افکار و عصبیت همراه است و اغلب آنها برای اخذ نتیجه بهتر به دیگر مراجع تشخیصی رو می‌آورند. گاهی اوقات والدین برای پذیرش مشکل ناتوانی در فرزندشان، نیاز به کمک هایی از قبیل روان درمانی دارند تا نسبت به مشکل کودک همدردی بیشتری از خود بروز داده و برای وی محیط امن و مطلوبی در خانه فراهم آورند.

اولیاء کودکان ناتوان در یادگیری

مشاوران راهنمایی و مددکاران اجتماعی در فراهم سازی چنین کمکی می‌توانند نقش ارزنده‌ای ایفا نمایند. عده ای از والدین که برای بحث و گفتگو در امور مربوط به فرزندشاندمراجعه می کنند دوست دارند که در مورد نگه داری و حمایت آنها نیز صحبت شود. این چنین پدر و مادری همواره به هشدارها و رهنمودهای جامعه، کارکنان مدرسه، سایر متخصصان و مراجع قانونی در مورد حال وصع فرزندشان توجه کافی مبذول می دارند. بارش ضمن رهبری یک تجربه هفت ساله در مشاوره گروهی والدین کودکانی که ضایعات مغزی داشتند به نتایجی دست یافت که در ذیل بیان شده است:

۱. در مشاوره والدین کودکان ضایع مغزی، برای نیل به روشهایی تجربی در جهت سازماندهی رفتار کودکان خود، یکی از موارد مهم ارائه برخی شیوه های عملی به آنها در جهت حمایت و تقویت من کودکان است.
۲. والدین این کودکان نسبت به هراسی که در مورد رشد روانی و تربیتی فرزندشان در خود احساس می کنند در وهله اول دنبال روشهایی هستند که آنها را در پیشگیری از اختلالات عاطفی و رفتاری فرزندشان یاری دهد. در مرحله بعدی است که توجه خود را به عوامل رشد جسمی معطوف می دارند.
۳. لازم است یک فراگرد انتخاب در تعیین اینکه کدام نیاز والدین می باید در مشاوره فردی و یا گروهی مطرح شود، و اینکه چه مرجعی برای روان درمانی آنان مفیدتر است صورت بگیرد.
۴. والدینی کودکی که ضایعه مغزی دارد، می باید به عنوان بخش همبسته سازمان رفتار کودک در نظر گرفته شوند.
۵. به والدین می‌توان آموخت که به گونه‌ای دیگر فرزندشان را مورد شناسایی قرار دهند و یاد بگیرند با مشکلات کودکشان به طور موثر و مفید برخورد کنند.
۶. نظر مادران پیوسته و در ارتباط با مشکلات فرزندانشان تغییراتی را نشان می‌دهد. آنان در واکنش‌های خود تعدیلاتی به وجود می آورند و می آموزند که در حل مشکلات فرزندشان از فنونی استفاده کنند. این امر به رشد و اعاده احساس کفایت و ارزشمندی آنها کمک می‌کند.
۷. مادران به تدریج متوجه می‌شوند که مسئولیت آنها در تکامل و توسعه الگوهای منظم رفتاری ابراز واکنش‌های صحیح در کودکانشان بی همتا و منحصر به فرد است.
۸. تشکیل گروه های دلبخواه ده نفری از مادران که بر اساس علاقه خود آنها صورت پذیرفت نشان داد که تشکیل گروه در کارایی و پیشرفت کار مادران نتیجه مطلوب تری عاید می کند. با این طرح این تجربه مربوط به کودکانی است که ضایعات مغزی داشتند، با این حال به نظر می‌رسد که کاربرد آن در مشاوره والدین کودکانی هم که ناتوانی یادگیری دارند خالی از فایده نباشد.

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره