بیماری های جنسی

حالات هیپراروتیسم در زن

حالات هیپراروتیسم در زن

هیپراروتیسم یا اروتومانی از تشدید مرضی تمایلات جنسی حکایت می کند و در گذشته آن را زیر عنوان جنون نزدیکی شرح می دادند. در این حال زن تمایل شدید به نزدیکی دارد، از کنترل خویش عاجز است، در برابر مرد نمی‌تواند مقاومت کند، هر چه نزدیکی می کند نزدیکی می‌کند، اشباع نمی‌شود و خواه ناخواه برای کاستن تنش های جنسی خود به هر جایی گری، نیز دست می زند. این بیماران شوهرخود را امان نمی دهند. بام تا شام به سر و کول او می پرند، خواب شب را بر او حرام می کنند.

هیپراروتیسم

هیپراروتیسم حالتی بسیار کمیاب است و بیشتر به علل روانی و کمتر در اثر بیماری های عضوی که به نحوی تحریک پذیری جنسی را افزایش می‌دهد، پدید می‌آید. در مواردی که بر مقدار هورمون های آندروژن خون افزوده می شود، خواه در جریان تجویز هورمون های مردساز و خواه در مواردی که تومور ترشح کننده فعالی در بدن وجود دارد، ممکن است تشدید تحریک پذیری جنسی پیدا شود و تمایل مرضی به نزدیکی پدید آید. جنون نزدیکی در مراحل نخستین پرکاری غده تیروئید نیز گهگاه دیده شده است. در جریان بیماری های عصبی از جمله در دنباله آنسفالیت ها و ضربه های مغزی، به ندرت بیمار رفتارهای اروتومانیک نشان می‌دهد. گهگاه حمله بیماری صرع نیز به صورت یک هیپراروتیسم حاد تظاهر می‌کند.

تومورهای مغزی

تومورهای مغزی نیز ممکن است چنین حالتی ایجاد کند و ضایعات انهدامی هسته‌ های بادامی مغز نیز ممکن است به پیداش تظاهرات هیپراروتیک بینجامد. درجات خفیف تشدید تمایلات جنسی در جریان آبستنی و نیز در دنباله برداشتن دیده شده است. پس از یائسگی نیز چنانکه گفتیم ممکن است تمایلات جنسی تشدید گردد. شدت یافتن تمایلات جنسی گاه در بیماران الکلیک ملاحظه می شود و بیمار اغلب چندین بار در روز به خودارضایی دست می‌ زند. خارش واژن، گاه اشتباهاً به عنوان یکی از سبب های تشدید تحریک پذیری جنسی شمرده می‌شود. البته ممکن است خارش، زن را به استمناء وادارد و یا او را بر آن سازد که پیوسته از شوهر خود تقاضای نزدیکی کند اما این حالت فقط در صورتی است که خارش خفیف باشد و تازه پس از رفع شدن خارش تمایل به نزدیکی یا استمناء از بین می‌رود، و گرنه اگر خارش واژن زن شدید باشد نه تنها تحریک پذیری جنسی افزایش نمی‌یابد بلکه حالت دفاعی در عضلات مهبل پدید می‌آید و بیمار آن چنان ناراحت می شود که گاه قصد خودکشی می‌کند اما همیشه آشفتگی روانی بیماران اروتوماتیک این چنین شدید نیست و حالات خفیفتر نیز دارد.

حالات اروتومانی های وسواسی

یکی از فراوان ترین این حالات اروتومانی های وسواسی است که در آن بیمار نمی تواند مسائل جنسی از مغز خود خارج کند و به آن نیندیشد، هر چه را که می‌بیند و می‌شنود به طور سمبلیک به امور جنسی ارتباط می‌دهد. چنین بیماری گاه توهمات جنسی نیز دارد و مثلاً پیوسته مردانی را می بیند که عاشق او هستند و شبانگاه از دیوار بالا آمده، سر از پنجره اتاق داخل کرده و تقاضای عشق ورزی و نزدیکی می کنند. برخی از بیماران که به زنان پراشتها و سیراب ناشونده موسومند، پیوسته از شوهر خود تقاضای نزدیکی می کنند ولی به راستی میل به انجام آن را ندارند و خود پیش پزشک اعتراف می کنند که نه از نزدیکی لذت می‌برند و نه میل به انجام آن دارند اما نمی‌توانند از شوهر خود چنین تقاضایی نکنند و دلیل آن را نیز نمی‌دانند. در تحلیل روانی این بیماران آشکار می‌شود که اینان در واقع شک وسواسی دارند و چون ناخودآگاهانه، توانایی مرد را در انجام نزدیکی دلیل عشق او می دانند، همواره درصددند که مورد علاقه بودن خود را اثبات نمایند. عملاً این بیماران در عمل جنسی به اوج لذت دست نمی‌ یابند و از این رو در عین نشان دادن علائم هیپرسکسوآلیسم، در شماره مبتلایان به سرد مزاجی جنسی قرار می‌گیرند.

 

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره