زوج درمانی

حل تعارض ها

حل تعارض ها

واقعیتی همگانی در زندگی زناشویی اینست که تمامی زوج ها مشکلاتی دارند و برخی از آنها در حل مشکلات دارای مهارت بیشتری می باشند.

داشتن مهارت بالا در برقراری ارتباط

داشتن مهارت بالا در برقراری ارتباط، تمایل بیشتر به در میان گذاشتن احساسات و آسیب پذیری در برابر خطر و همچنین نداشتن حالت دفاعی در برابر یکدیگر، باعث حل رضایت بخش تعارضات می شود. بسیاری از زوج های دارای فرزند از کشمکش نزد بچه ها، خودداری می‌کنند. این عمل قابل تحسین است، مسلما بچه ها هرگز نباید در معرض داد و فریاد و خشونت بدنی باشند زیرا پیامی نادرست را انتقال میدهد. والدین گاه گداری با یکدیگر اختلاف دارند.

کودکانی که شاهد درگیری بین والدین نبوده اند

کودکانی که هرگز شاهد حداقل درگیری بین والدین نبوده اند، این انتظار غیر واقع بینانه در آنها شکل می‌گیرد که بزرگسالان هرگز جر و بحث و دعوا نمی کنند. این درک نادرستی است. اولین اختلاف این قبیل کودکان در آینده با همسرانشان، تراژدی بزرگی خواهد بود. بهتر و عاقلانه تر اینست که کودکان بدانند حداقلی از اختلافات در بین والدین روی می دهد تا در این صورت بتوانند مهارتهای مناسب حل تعارض را از آنها یاد بگیرند.

زوج ها  مواجهه صحیح با اختلاف

زوج ها از طریق مواجهه صحیح با اختلاف های موجود در رابطه و تلاش به منظور کسب به راه‌حل‌های رضایت بخش، همکاری نزدیک خود را اثبات می کنند. زمانی که مسئله ای برای بار دوم تکرار میشود، نشان دهنده وجود مشکل دیگری ورای مشکل اصلی است. زنی که متوجه شود شوهر بی دقتش، لباس های کثیف را در اطراف خانه می اندازد و به این خاطر آشفته شود، ممکن است بیشتر نگران زندگی کردن با شوهری شلخته باشد. ما به عنوان درمانگر در برخورد با چنین زوج‌هایی، باید به دنبال موضوعات دیگری ورای آنچه آنها مطرح می‌کنند، باشیم.

زمانی که تعارضات افزایش می یابد، با توجه به شیوه حل مسئله، مواردی از قبیل آنچه در زیر آمده باید رعایت شود:

  1.  شفاف سازی دقیق مسئله و مشکل و بیان آن به صورت ساده.
  2.  تعیین وقت برای زوج ها بدون حضور بچه ها و بدون هر گونه مزاحم کلامی.
  3. محدود کردن بحث به موضوعی مورد توافق.
  4. نبود مزاحم.
  5. استفاده از ضمیر من و اجتناب از سرزنش کردن رفتار.
  6. تمرین رفتارهای غیر دفاعی.
  7. بارش مغزی و ارائه راه حل‌های ممکن بعد از اینکه زوج ها به یکدیگر گوش دادند.
  8.  ادامه فعالیت تا زمان یافتن راه حلی مناسب برای زوجها.
  9. اگر نیازی به وقت اضافی بود می‌توان جلسه ی دیگر به منظور ادامه کار برای رسیدن به راه‌حل‌ها تعیین کرد.
نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره