روانشناسی کودک و نوجوان

حمام کردن را دلپذیر سازید

حمام کردن را دلپذیر سازید

دست های سرد، هوای سرد و یک مادر عصبی یا دستپاچه، احساس امنیت را از کودک سلب می‌کند. بکوشید، حمام کردن را فعالیتی شادی بخش و حمام کردن را دلپذیر سازید ، جزئی از فعالیتهای روزانه قرار دهید.

احتیاط : همیشه کودک را در حمام زیر نظر داشته باشید. هیچ گاه یک کودک خردسال را حتی برای چند لحظه نیز در داخل وان حمام تنها نگذارید.

به کودک آرامش دهید

○ به کودک آرامش دهید، بیشتر متخصصان کودک به شما می‌گویند که شیرخواران به حمام روزانه نیازی ندارند؛ ولی این کودکان به عشق ورزیدن و آرامش یافتن در کنار مادر، پدر یا کسی که دوستشان داشته باشد، نیازمندند. حمام می‌تواند یکی از موقعیت‌های مناسب بدین منظور و همچنین، یک شاخص مهم از پاکیزگی در خانه باشد. حمام کردن فعالیتی است که هر کس آن را به طور منظم، انجام می‌دهد.

حمام کردن را دلپذیر سازید

به کودک احساس امنیت دهید

○ به کودک احساس امنیت دهید. اگر روش حمام کردن نوزاد خود را نمی‌دانید، بکوشید از دیگران در این کار کمک بگیرید. ابتدا می توانید با یک عروسک تمرین کنید. به پیشنهادهای افراد باتجربه تر گوش فرا دهید، تا به تدریج در زمره یکی از آنها در آیید. اگر اعتماد به نفس داشته باشید، در زمان استحمام، هم شما و کودکتان، از امنیت بیشتری برخوردار خواهید بود. به آرامی برای نوزاد یا کودک خردسال خود آواز بخوانید. با او صحبت کنید و او را تشویق کنید تا آب بازی کند و اوقات خوبی داشته باشد.

به کودک اطمینان دهید

○ به او اطمینان دهید که حمام کردن کار آسانی است. کودکان خردسال در اولین تجربه هایش ترجیح می‌دهند در یک وان یا لگن کوچک حمام کنند. یک هوله در کف این لگن بیندازید و در حال شستن کودک، رویش را به طرف خود بگیرید. همیشه قبل از قرار دادن کودک در وان، درجه حرارت آب را بیازمایید.

مطمئن شوید که هوای حمام به اندازه کافی گرم باشد. از صابون و شامپوی مثل بچه ها که چشمها را نمی‌سوزاند و از لیف هایی نرم استفاده کنید. شیرهای آب را طوری ببندید که کودک نتواند آن ها را باز کند و در نهایت، کودک را با یک هوله بزرگ خشک کنید.

حمام کردن را دلپذیر سازید

خواسته های کودک را تشخیص دهید 

○ خواسته‌های کودک را تشخیص دهید. گاهی تشخیص خواسته های کودک، راهی آسان برای علاقه مند کردن او به استحمام است. اگر کودک می‌خواهد خودش حمام کند، به او اجازه این کار را بدهید. اسباب بازی های مورد علاقه اش را به او بدهید؛ ولی در مورد رفتن صابون به چشم هایش بسیار مراقب باشید.

دمای آب را متناسب با خواسته کودک تنظیم کنید. وان حمام را تا آنجا که می خواهد، پر کنید. به عبارت دیگر، به کودک اجازه دهید حرفی برای گفتن داشته باشد، تا حمام کردن برایش یک فعالیت طاقت فرسا محسوب نشود.

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره