روان درمانی فردیروانکاوی

درمان وابستگی

درمان وابستگی

درمان وابستگی: کاربرد این روش، در مواقعی است که یک رفتار به طور ناآگاهانه توسط سایرین تقویت می‌شود. مثلاً توجه بیش از حد والدین به کودک موجب بدترشدن حملات بد اخلاقی او می گردد. در این روش باید تقویت کننده های رفتار غلط شناسایی و کاسته شوند و در مقابل رفتارهای درست با پاداش تقویت گردند.

درمان وابستگی

درمان اضطراب

درمان اضطراب: اولین قدم در درمان اضطراب، ارزیابی شدت علایم اضطراب، بررسی موقعیتی که موجب ایجاد اضطراب می گردد و چگونگی اجتناب از موقعیت اضطراب زا می باشد. در تمامی مراحل آموزش آرام سازی باید صورت گیرد و راجع به علایم جسمانی بی‌خطر که ممکن است در اثر اضطراب ایجاد شوند مثلاً تپش قلب به بیمار توضیح داده شود. بیمار باید توجیه شود که ترس از ترس حلقه ای معیوب ایجاد می کند مثلاً ترس از اینکه اضطراب، باعث از حال رفتن فرد شود. در مرحله بعدی، از اجتناب بیمار در موقعیت های اضطراب زا جلوگیری شده و به بیمار توصیه به مواجهه با آن موقعیت می‌گردد. بنابراین آموزش مواجهه در این مرحله صورت می گیرد. در تمامی موارد، هنگام شروع اضطراب می توان از روش پرت کردن حواس بیمار استفاده نمود.

شناخت درمانی در اختلال پانیک

شناخت درمانی در اختلال پانیک: بیماران مبتلا به اختلال پانیک بر این باورند که علایم جسمی اضطراب، نشان دهنده یک بیماری سخت جسمانی می باشند. به این طرز تفکر، شناخت‌های فاجعه‌آمیز گفته می‌شود. مثلاً تصور می‌کنند که تپش قلب آنها نشانه حمله قلبی است.
مراحل شناخت درمانی در اختلالات پانیک عبارتند از:
۱۔ شناسایی تفکرات همراه با حملات پانیک که می‌توان برای ایجاد حملاتی از هیپرونتیلاسیون یا ورزش استفاده نمود.
۲۔ کشف رابطه بین شناخت تفکرات و اضطراب
۳۔ توضیح دادن به بیمار راجع به علایم جسمانی اضطراب
۴۔ تشویق کردن بیمار برای تفکرات جدید هنگام حملات پانیک
شناخت درمانی در اختلال افسردگی: بیماران مبتلا به افسردگی غالباً دارای سه نوع اختلال شناختی می باشند که عبارتند از:
۱۔ داشتن افکار مزاحم که معمولاً در جهت تحقیر فرد می باشند. مثلا من آدم بی لیاقتی هستم.
۲۔ انجام خطا های منطقی مانند بزرگ کردن اشتباهات کوچک با انتظار داشتن عواقب بزرگ در پی اتفاقات جزئی و تعمیم دادن یک اتفاق خاص به آینده.
۳۔ فرضیات ناسازگارانه در مورد پذیرش اجتماعی مثلاً تا فردی زیبا نباشد در جامعه مورد قبول واقع نخواهد شد. شناخت درمانی در اختلال افسردگی این سه نوع اختلال شناختی را کشف و آنها را اصلاح می نماید.

درمان وابستگی

درمانهای شناختی ۔ رفتاری در پرخوری عصبی

درمانهای شناختی ۔ رفتاری در پرخوری عصبی: در درمان اختلال پرخوری عصبی ابتدا روش‌های خودداری مورد استفاده قرار می گیرد الگوی های منظم خوردن سه وعده بدون هیچ وعده‌ اضافی برقرار می‌شود و بعد درمانهای شناختی به کار می‌روند. روشهای خودداری، میزان پرخوری، استفراغ و سوءمصرف مسهل را می کاهند ولی برای جلوگیری از عود، درمان های شناختی ضرورت دارند.
شناخت درمانی در طبابت روزانه: بیمار همواره باید بداند که چه تفکراتی قبل و یا هنگام وقوع علایم و رفتارها در ذهن او می گذرند، رفتارهای غیر طبیعی اش را بشناسد و میزان پیشرفت اختلال را در خود بررسی کند.

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره