روانکاوی
راههای تقویت اعتماد رفتاری
راههای تقویت اعتماد رفتاری
آنچه در این مقاله میخوانید
4 ویژگی مهم اعتماد به خود در رفتار عبارتند از :
- باور به توانایی خود در عمل کرد : مثلا اگر در آرزوی شروع کسب و کاری هستید به خود اطمینان دارید که دست به کار میشوید و به آن دست مییابید.
- اطمینان به توانایی خود در دنبال کردن فعالیتها و ثابت قدم بودن : بسیاری از ما قدمهای اولیه برای رسیدن به هدفی را بر میداریم اما پیش از آنکه به تکمیل رسیدن آن امر متوقف میشویم چون می ترسیم پیش برویم یا دستپاچه میشویم و یا حتی ممکن است به خاطر بی برنامگی و عدم تمرکز آن را انجام دهیم معنی اعتماد به خود در رفتار این است که نه تنها امور مهم را برنامه ریزی و شروع خواهیم کرد بلکه آنها را دنبال و به پایان میرسانیم.
- باور به توانایی خود در عبور از موانع : بعضیها وقتی مانعی وجود ندارد خیلی خوب پیش میروند ولی هنگام برخورد به مانع از حرکت باز میایستد. هر مسیری که ارزش پیمودن را دارد پر از مانع خواهد بود پس اعتماد به خود در زمینه رفتار متضمن باور به توانایی خود در رویارویی با موانع است.
- باور به توانایی خود برای درخواست کمک : اکثر ما فکر میکنیم که باید به تنهایی آرزوهایمان را برآورده سازیم اگر تقاضای کمک کنیم موفقیتمان چندان به حساب نمی آید.
وقتی یکی از موارد بالا را در رفتار خود مشاهده کنید رفتارتان نمایانگر کمبود اعتماد به خود خواهد بود.
نشانه زیر نمایانگر عدم اعتماد رفتاری در شماست”
- شروع کارها را به تعویق میاندازید.
- توجه به نظرات موافق و مخالف در انجام امور بی آنکه واقعاً تصمیمی گرفته باشید یا آنکه آنقدر نظرتان را در مورد تصمیمتان تغییر میدهید تا اینکه شوق و ذوق خود را برای رسیدن به هدفتان از دست داده اید.
- از موضوعات پیچیده در زندگی اجتناب میکنید و به اموری توجه میکنید که ارزش توجه ندارند.
- با گفتن این که همه چیز بر وفق مراد است نیاز خود به کمک گرفتن را در موقعیتهای دشوار سرپوش میگذارید.
اگر این موارد را در وجود خود احساس میکنید نیاز به تقویت و بازنگری آنها داریم چند پیشنهاد:
- تلاشهای کوچک و مشخص برای هر رویایی که در سر دارید را یادداشت کنید، همچنین دوره ی معینی را برای پایان آن در نظر بگیرید.
- افراد موفق را پیدا کنید و از آنها بیاموزید. تلاش کنید فردی را پیدا کنید که چیزی را دارد و شما نیز خواهان همان چیز در زندگی خود هستید. معاشرت با این افراد الهام بخش شما خواهد بود و اعتماد رفتاری شما را تقویت میکند.
- لیستی از افرادی که میتوانید برای درخواست کمک و حمایت به آنها مراجعه کنید تهیه کنید و هنگامی که احساس درماندگی داشتید با آنها تماس داشته باشید.
- مهمترین کلید اعتماد به خود در رفتار این است که دائماً تلاش کنید. هر چه بیشتر به خود اطمینان داشته باشید اعتماد بیشتری نیز به خود پیدا خواهید کرد.
نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!
اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید
نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!
اگر ترجیح می دهید که مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید
نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟!
اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp , IMO , Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.