سرعت غذا خوردنتان را کم کنید و با توجه کامل غذا بخورید
تکلیف بعدی شما این است که توانایی لذت بردن از هر لقمه از غذایی که می خورید را افزایش دهید و رضایتمندی روان شناختی خود را با آرام غذا خوردن و توجه کامل به آنچه که می خورید، به حداکثر برسانید. در صورتی که غذای تان را خیلی سریع بخورید، نه تنها احساس نارضایتی خواهید داشت، بلکه قبل از اینکه بدنتان در مدت زمان لازم متوجه شود که پر شده است، غذایتان تمام خواهد شد. ۲۰ دقیقه زمان لازم است تا احساس سیری در مغز ثبت شود.
در اینجا آنچه که باید انجام دهید، ارائه شده است: امروز صبحانه و نهار را در اتاق پذیرایی به تنهایی بخورید، اطمینان حاصل کنید که هیچ عوامل حواس پرتی نظیر تلویزیون، کتاب، رایانه یا مکالمه سایر افراد در اتاق وجود ندارد. همه وعده غذاییتان را یکجا در ظرف بکشید و سایر ظروف محتوی غذا را قبل از اینکه شروع به خوردن کنید از روی میز جمع کنید.
بعد تکالیف زیر را انجام دهید:
• لقمه های کوچک بردارید و به آرامی آنها را بجوید.
• قبل از اینکه غذایی بیشتری را در قاشقتان قرار دهید، جویدن و بلعیدن هر لقمه را به اتمام برسانید.
• قاشق و چنگال تان را در میان هر چند لقمه پایین بگذارید و قبل از اینکه دوباره، آنها را بردارید تا ۱۰ بشمارید.
• هر یک دقیقه یا هر دو دقیقه یک جرعه بنوشید.
• در صورتی که وسواس شدید از یادگیری این مهارت صرف نظر کنید، کارتهای پاسخ شماره ۱ به هر ترتیبی شده این کار را انجام بده و شماره ۳ با توجه کامل غذایت را بخور را بخوانید.
در دنیای ایدهآل، هرگز همراه با چیزهایی که حواستان را پرت میکند، نباید غذا بخورید، اما این یک خواسته واقع گرایانه نیست. اگر هنگام غذا خوردن در حال تماشای تلویزیون، خواندن کتاب، یا استفاده از رایانه نیستید، احتمالاً به این دلیل است که با سایر افراد در حال غذا خوردن هستید. در هر صورت، میخواهم که خودتان یاد بدهید که چگونه در حالی که روی چیزی دیگر هم تمرکز کرده اید، توجهتان را روی هر لقمه متمرکز کنید. بنابراین امبش موقع شام، کارهای زیر را انجام دهید:
برای یادآوری به خودتان برای استفاده از همه فنون کند کردن غذا خوردن که در بالا ذکر شد، چیزی را در محیطی که زندگی می کنید تغییر دهید. یک یادداشت چسب دار نزدیک جایی که نشسته اید بچسبانید. از ظروف متفاوتی استفاده کنید. یا از یک زمان سنج استفاده کنید که هر چند دقیقه خاموش می شود.
چه فکری می کنید؟
فکر مخرب: اینکه خودم را وادار کنم آرام غذا بخورم، به نظر غیر طبیعی می آید.
فکر مفید: هر قدر بیشتر تمرین کنم، این کار طبیعی تر به نظر می رسد. این کار یک مهارت ضروری است.
نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!
اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید
نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!
اگر ترجیح می دهید که مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید
نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟!
اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp , IMO , Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید.