روانشناسی کودک و نوجوان

ناتوانی های یادگیری

ناتوانی های یادگیری

کودک به دلایل متعددی ممکن است نتواند در مدرسه یادگیری خوبی داشته باشد. واژه ناتوانی در یادگیری به معنای عقب افتادگی ذهنی یا اختلالات عاطفی نیست. در سال ۱۹۷۰، این واژه به تعبیری مردم پسندانه و قوی تبدیل شد؛ زیرا به کسانی مربوط می‌شد که از سطح متوسط هوشی بهره‌مند بودند و قبلا از خود، موفقیت‌ها و تیزهوشی هایی نشان داده بودند و در مدارس متوسط یا خوبی درس می‌خوانند، ولی نمی‌توانستند مثل بقیه هم کلاسی هایشان بیاموزند و پیشرفت کنند.

ناتوانی های یادگیری

تحقیقات و تمرکز پژوهشگران

با این وصف، تحقیقات و تمرکز پژوهشگران آموزشی از علل پزشکی به سوی بررسی مشخصات و تحصیلیدو اختصاصات رفتاری کودک، تغییر جهت داد. امار نشان داده است که ۸ مورد از هر ۱۰ مورد کودکی که ناتوانی در یادگیری دارد، پسر است. به طور کلی، این گونه کودکان ممکن است رفتاری متناسب با سن و سال کمتر از خودشان داشته باشند.

ممکن است تحریک پذیر باشند و به آسانی برانگیخته شوند و یا خیلی حساس باشند. آنها پدر و مادر و معلمشان را گیج و آشفته می کنند، زیرا مطلبی را به آسانی می آموزند و مهارت‌های لازم را کسب می‌کنند و فردا آنرا فراموش می‌کنند. این‌گونه کودکان، رفتاری نامشخص، غیرقابل پیش بینی و غیر ثابت دارند. چنین کودکانی در فهمیدن و استفاده از اطلاعاتی که از حواس پنجگانه شان دریافت می کنند، مشکل دارند. این مشکل در تشخیص، انتخاب و ارتباط دادن اطلاعات دریافتی و سپس مربوط ساختن این اطلاعات با دانسته های قبلی وجود دارد.

ناتوانی های یادگیری

بنابراین، کودک ممکن است نتواند اطلاعات را برای مدت کافی در حافظه خود نگه دارد و استفاده درستی از آن بکند. ممکن است چنین کودکی اشکال یا فرم های کاملا متفاوت را یک شکل یا همانند درک کند و یادحروف الفبا را اشتباه تشخیص دهد.

نمای ظاهری و خارجی

نمای ظاهری و خارجی ناتوانی های یادگیری از کودکی به کودک دیگر متفاوت است؛ ولی آنچه همیشه در آنها دیده می شود، الگوی مشخص صعف یادگیری است که در کارهای تحصیلی کودک تاثیر می گذارد.

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره