روانکاوی

نگرانی ها و دغدغه ها

نگرانی ها و دغدغه ها

بررسی دغدغه‌ها و نگرانی‌هایی که ممکن است در رابطه وجود داشته باشند حاوی اطلاعات زیادی در خصوص زندگی گذشته مراجعین است. معمولاً نگرانی ها نشان دهنده حساسیت فرد به موضوعی خاص و نوعی علائم هشدار دهنده به حساب می‌آید.

نگرانی ها و دغدغه ها

این نگرانی‌ها بعد از مدتی با کسب اطلاعات و شناخت بیشتر رفع شده یا به قوت خود باقی می‌مانند. بهتر است در جلسه مشاوره این نگرانی‌ها به دقت مورد بررسی قرار گیرند. برای مثال نگرانی‌ها با موضوعات مرتبط با شک و ظن زیاد ممکن است علایم اختلال شخصیت پارانوئید باشد. اضطراب و نگرانی دائمی ممکن است نشان از اختلال اضطراب فراگیر باشد. مشاور می بایست اطلاعات خود را با طرح سوالاتی از زمان شروع، شدت و فراوانی نگرانی‌ها به همراه سوابق قبلی تکمیل نماید.

رابطه زن و شوهر

رابطه زن و شوهر امکان بحث و تبادل نظر را فراهم کرده و در رفع مشکلات به آنها کمک می‌کند. زوج‌هایی که نتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند در یک وضعیت نامشخص قرار می‌گیرند. دلخوری ها و رنجشهای بیان شده یا ابراز نشده هم حامل اطلاعات مفیدی در خصوص ارزش های فردی و خانوادگی افراد است و باید در این موارد هم بررسی لازم صورت گیرد. بیان رنجشها نشان از توانایی فرد در ابراز هیجان های ناخوشایند است. عدم ابراز رنجش و نگرانی ممکن است نشان‌دهنده ناتوانی شخص در ابراز هیجان های ناخوشایند باشد. افرادی که در ابراز هیجان مشکل دارند، ممکن است به مرور دچار سرخوردگی در رابطه شوند. خشم های ابراز نشده به مرور تبدیل به رنجش و کینه شده و به شکل های ناکارآمدی مثل کارشکنی، بی‌مسئولیتی، خیانت، اهمال‌کاری… مشاهده می‌شود. برخی در دغدغه ها و نگرانی ها به قبل از رابطه فعلی برمی‌گردد. با بررسی این موارد به صورت انفرادی و در صورت لزوم در حضور هر دو نفر در خصوص لزوم یا عدم لزوم بیان این دغدغه ها و نگرانی ها صحبت می شود. طبیعتا آن چیزی که ممکن است برملا و آشکار شود و به نوعی تهدیدی برای فرد به شمار می آید بهتر است به شیوه درستی بیان گردد.

نگرانی ها و دغدغه ها

مواردی کاملاً شخصی

مواردی کاملاً شخصی که احتمال آشکار شدن آن به هر طریقی غیر ممکن است لزومی به بیان شدن ندارند دغدغه های بیان نشده و ترس از آشکار شدن آنها، ترس و اضطراب دائمی در زندگی ایجاد کرده و آرامش درونی را سلب می کند. در مجموع بهتر است حداقل موارد مهم از دیدگاه فرد مقابل به صورت کلی بیان شود، ولی اغلب لزومی ندارد که خانواده‌ها از این موارد مطلع شوند. برای مثال بیان روابط عاطفی قبلی که امکان برملا شدن آنها وجود دارد برای فرد بدبین و شکاک ضروری است.

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره