خانواده درمانی

چگونه با همسران منفی باف زندگی کنیم؟

چگونه با همسران منفی باف زندگی کنیم؟

اگر همسرتان با شما از مشکلات و مصائب زندگی حرف می‌زند ولی در کنار دیگران، خودش را فردی مثبت و امیدوار نشان بدهد یا هر روز آه می‌کشد و امیدواری‌های ساده شما را مسخره می‌کند و از همه چیز انتقاد می‌کند در این صورت او منفی باف است.

منفی بافی نوعی بیماری شخصیتی است

این رفتارها نشان می دهند که او ذاتا منفی باف است و در باره اکثر مسائل مانند کار، ازدواج، مردم، آینده و اساس زندگی نگرشی منفی دارد. شاید شما فکر کنید ازدواج و رابطه شما او را اینگونه کرده است اما واقعیت این است که همسرتان همیشه و در همه موارد اینگونه است و ممکن است به مرور زمــان منفی‌تر، منتقدتر و عصبانی‌تر شود. .
منفی بافی نوعی بیماری شخصیتی است که به شکل اساسی در جلسات مشاوره و روان درمانی درمان خواهد شد. ولی تا زمانی که همسر شما راضی به استفاده از رواندرمانی باشد می توانید از روش های زیر برای کاهش منفی‌بافی او کمک بگیرید.

با افرادی که شاد، امیدوار و اهل معاشرت هستند رفت و آمد کنید.

با افرادی که شاد، امیدوار و اهل معاشرت هستند رفت و آمد کنید.
تعمدا رفت و آمدتان را با این افراد بیشتر کنید. تلاش کنید تا دوستان بیشتری پیدا کنید به ویژه زوج هایی که می توانند الگوی مناسبی برای همسر منفی باف تان باشند و همسرتان را تحت تاثیر قرار می دهند. ممکن است ارتباط با افراد مثبت و خوشبین در طولانی مدت منفی‌بافی همسرتان را کاهش دهد.
به همین شکل ارتباط، شراکت و یا زندگی با افراد منفی باف می تواند منفی‌بافی همسرتان را افزایش دهد.
به عبارت دیگر می توان گفت که منفی‌بافی آموخته می شود و به شکل ژنتیکی کد گذاری نشده است ولی بعد بینی و پیش بینی بد از آینده می تواند علل ژنتیکی داشته باشد. افراد منفی باف یا بدبین از مسئله ای دل آینده در ترس و هراس هستند.
کاملا معلوم است چه کسانی در جمع های دوستانه و خانوادگی پا به پای همسرتان با بدبینی درباره کار، درآمد، تفریح، فرزندان، سیاست و اجتماع حرف می زنند. سعی کنید به مرور زمان این زوج ها یا دوستان را از زندگی تان دور کنید و راه را برای دوستان بهتر باز کنید.

مطمئن شوید که در زندگی تان دوستان، فعالیت ها، عادت ها و علایقی وجود دارند که به اندازه کافی روحتان از آنها تغذیه می کند و به شما کمک می کنند تا شاد و امیدوار باشید.

حل کردن مشکلات زناشویی

اگر چیزهایی در رابطه تان وجود دارند که زیاد خوشایند نیستند باید بتوانید آنها را حل کنید و یا خلاها را با جایگزین های مناسب پر کنید تا از لحاظ احساسی و روانی در تعادل قرار بگیرید. همسر منفی باف تان را تشویق کنید تا کتاب های خوب بخواند، به موسیقی گوش کند و از آرزوها و فعالیت های دلخواهش صحبت کند.

مراقب باشید روحیه و خلق و خویتان تحت تاثیر رفتار و گفتار همسر منفی باف تان قرار نگیرد.
منفی باف می‌تواند منفی‌بافی خودش را به شما انتقال دهد.

آنقدر در این ارتباط وابسته نباشید که شرایط بد روحی اش، شما را هم به همان اندازه پریشان کند. اگر می خواهید همسر منفی باف تان را تغییر بدهید نباید به همان شیوه عمل کنید و خلق و خویتان را شبیه او کنید. مثلا شما نباید تمام روز افسردگی بگیرید چون همسرتان سر صبحانه درباره مشکلات و ناامیدی ها و ناکامی های زندگی حرف زده است.

قدرت شخصی تان را فراموش نکنید

رفتار همسر منفی باف تان نباید الگو و تعیین کننده شما باشد. قدرت شخصی تان را فراموش نکنید. به جای اینکه تحت تاثیر نگرش منفی همسرتان قرار بگیرید، او را تحت تاثیر خـــــودتان قرار بدهید و شادی ها و امیدواری هایتان را بیشتر کنید. اگر رفتار همسرتان مسری است خلق و خوی شما هم مسری است. مطمئن باشید که او هم نمی تواند مقاومت کند و واکنش های مثبت را نشانتان خواهد داد.

با همسر منفی باف تان درباره چیزهایی که قدرشان را می دانید و شکرگزار هستید حرف بزنید و نشانش بدهید چه چیزهای ارزشمند کوچک و بزرگی وجود دارند.

نگرش های مثبت خود را به همسرتان انتقال دهید. مثلا اگر از دیدن یک پرنده زیبا یا یک درخت سرسبز لذت می برید و احساس خوبی پیدا می کنید این احساس را به همسرتان هم توضیح دهید.
اگر از ارتباط با کسی بهره مند شده اید به همسرتان بگویید که از وجود او لذت می برید و ویژگی هایش را یادآوری کنید. حتی اگر او ظاهرا تحت تاثیر قرار نگرفته باشد باز هم خوبینی خودتان را بیان کنید، این کار به شما کمک می کند تا به این فکر کنید چه چیزهای خوبی در زندگی تان وجود دارند به جای اینکه به چیزهای بد توجه کنید.
بدبینی و منفی بافی می تواند بخشی از یک بیماری روانی جدی باشد در این صورت برای روان درمانی و یا استفاده از دارو به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید

نیاز به مشاوره حضوری دارید ؟!

اگر نیاز به مشاوره حضوری دارید می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ با پزشک و روانشناس متخصص ٬ دکتر حسین موسی زاده  مستقیما تماس حاصل فرمایید و با نحوه مشاوره ایشان آشنا شوید ٬ در صورت تمایل به رزرو وقت ملاقات با منشی دفتر مورد نظر واقع در تهران و یا کرج با شماره ۰۹۰۱۶۵۳۲۸۲۸ تماس حاصل فرمایید 

نیاز به مشاوره در منزل دارید ؟!

اگر ترجیح می دهید که  مشاوره در منزل شما صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۱۲۰۳۴۶۰۱۱ تماس حاصل فرمایید

نیاز به مشاوره تلفنی یا مشاوره تصویری دارید ؟! 

 اگر ترجیح می دهید مشاوره بصورت آنلاین و تلفنی یا تصویری از طریق برنامه هایی نظیر Whatsapp IMO Skype و .. صورت گیرد ٬ برای تعیین نوبت و هماهنگی می توانید با شماره ۰۹۳۵۸۹۰۸۸۱۹ تماس حاصل فرمایید.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonدریافت وقت مشاوره